The Venture Mario - It Only Hurts When I Cry

Trasig telefon

Jag var inne och lämnade min telefon på mobilreparation för ett par dagar sedan. Smidig som jag är så hade jag nämligen råkat tappa telefonen på väg till jobbet och det blev en stor sprick i glaset. Det var inte så att den absolut inte gick att använda men jag bara stör mig så otroligt mycket på att det är en stor spricka i glaset. Så jag bestämde mig för att lämna in den istället och få tillbaka den med ett nytt glas. Det var lite svårt att använda den ibland då det inte riktigt reagerade hela tiden när jag tröck så jag tror nog att något i mekanismen hade skadats. Jag hoppas att det blir bättre nu när jag får tillbaka den i alla fall. Jag vet att många säger att det är väldigt dyrt att laga telefoner nu för tiden men jag måste verkligen säga att det funkade otroligt bra när jag lämnade in den och jag tycker att priset var kanon bra. Så jag kan verkligen rekommendera att man lämnar in sin telefon om man har skadat den. Det är inte så farligt dyrt som man tror så det är bra det. Jag tror dock att det beror på vad som har skadats på mobilen som avgör hur dyrt det blir. Bara en glasbit är ju inte så dyr men om man ska reparera mer komplicerade mekanismer i telefonen så tror jag att man får betala lite mer. Och så är det ju. Desto mer komplicerat något är desto mer kostar det för det mesta. Så jag hoppas verkligen inte att det är något annat so jag behöver laga. Då får jag nog fundera på att köra en helt ny telefon isåfall. Men jag tror nog inte att jag ska behöva göra det tror jag faktiskt. Det blir bra det här!