The Venture Mario - It Only Hurts When I Cry

Fixa telefonen

Har din telefon gått sönder? Detta är något som sker varje dag och när det är som surast är när det handlar om en ny telefon som man inte har försäkrad. Det är verkligen rådigt om det händer och man kanske inte vet vad man ska ta sig till för att klara av detta på ett bra sätt vilket jag också kommer att gilla och göra och det handlar om att vilja göra lite andra saker med. Så tro det eller ej men man kan göra detta på ett bra sätt så att man också känner att det leder till att man får laga luren och slippa känna att man inte klarar av detta på ett bra sätt. Så se gärna till att göra lite annat och känna att detta  med att ha det bra med telefonen och verkligen vilja göra lite annat så att man också trivs för alla som är med på detta med.

Låt proffs laga

När man skall laga och se till att fixa luren så kan man också se till att verkligen vilja göra detta på ett bra sätt och därför kan man också se till att verkligen vilja göra det som man tror på och känner att man vil göra. Det handlar om att ta hand om sina saker och låta dom som verkligen kan detta med att laga lurar ta hand om det och göra så gott dom kan vilket jag tror och känner är en bra ide. Ja, allt handlar om att verkligen vilja göra lite andra saker och att se till att kunna komma fram till det som går och som man vill med. Ja, allt är bra och allt kan göras om man satsar på att ha en mobil som håller måttet och som man gillar med vilket jag tycker är bra med.